Korosztályaink eredményei a 41. hétről:

U11

Salgótarjánban kezdte meg szereplését. 11 évesek új korosztálya egyesületünknek, nagyon örülünk, hogy sikerült elindítani őket bajnokságban. Itt még nem hirdetnek végeredményt, de biztató volt bemutatkozásuk, nagyon élvezték a versenyhelyzetet, sikeresek voltak.  Két mérkőzésük volt, szokták a légkört, a versenyhelyzetet.

U15

Hatvan helyett nálunk Balassagyarmaton volt a forduló. Első mérkőzést megnyertük, a másodikon a csoport riválisával játszottunk és döntetlent értünk el. Továbbra is gólaránnyal  vezetjük csoportunkat bár a 3. helyezett csapat kevesebb mérkőzést játszott.

Hatvani KSZSE- Balassagyarmati Kábel SE  13-21

Balassagyarmati Kábel SE- Kántor Anikó SE 28-28

Serdülő

Tovább menetel csapatunk.  Nyíregyházát fogadtuk akikkel elmúlt szezonokban mindig szoros meccset játszottunk, de általában mi maradtunk alul. Most ez nem így volt. Nem játszottunk igazán jól, de nagyon nagy akarás küzdés jellemezte a fiúkat amivel kompenzálták a kicsit pontatlanabb támadójátékot. Végig vezetve, mérkőzést irányítva sikerült itthon tartani a 2 pontot. Harmadik helyről várjuk a következő fordulót!

Balassagyarmati Kábel SE- Nyíregyházi SN Kft  29-27

Ifjúsági

Sajnos ifjúsági csapatunknak nem sikerült a bravúr. Jó erőkből álló Nyíregyházát fogadták, nem sikerült komolyabban megszorongatni a vendégeket. Pontatlan befejezések, ziccerek maradtak ki és a védekezés se azon a szinten működött ami ahhoz kellett volna, hogy ilyen képességű csapattal felvegyük a versenyt.

Balassagyarmati Kábel SE- Nyíregyházi SN Kft  21-32

 

Felnőtt

NBI/B-s felnőtt csapatunk végre elkezdte a bajnokságot. Jó iramú találkozón, ötletes támadások, remek védekezés jellemezte csapatunkat. Végig irányítottuk a mérkőzést, mi akaratunk érvényesült. Első félidő végére felzárkózott a Nyíregyháza csapata döntetlennel fordultunk. A második félidő első 10 percében 2 gólos előnyre tettünk szert, ami megnyugtatta a csapatot és szinte 10 percenként növeltük a különbséget. Így a végjátékra öt gólos előnyünk volt ami magabiztossá tette egyébként is jól játszó csapatunkat. Igazi csapatmunka volt, kiemelkedő teljesítmények mellett mindig hozzátett valaki ami a sikerhez kellett.

Balassagyarmati Kábel SE- Nyíregyházi SN Kft  29-25 (13-13)

 

 

Hajrá Gyarmat!